ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ

                                  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ & Μ.Μ.Ε.
Α.Π.: 2218
Αθήνα, 13 Οκτωβρίου 2015


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ 30% ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

      Η ΠΟΕΠΤΥΜ καταγγέλλει και  καταδικάζει ως απαράδεκτη τη στάση της εργοδοσίας της εφημερίδας "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" της Λάρισας, να ζητήσει μονομερώς και καταχρηστικά από τους εργαζόμενους, να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις, με μείωση των αποδοχών τους κατά 30%.
     Η εργοδοσία έχει υιοθετήσει, εδώ και 3 χρόνια, όλες τις αντεργατικές μεθοδεύσεις, με το πρόσχημα της οικονομικής κρίσης, με αποτέλεσμα το προσωπικό της εφημερίδας να έχει ήδη υποστεί  μειώσεις μισθών, απολύσεις, διαθεσιμότητες και περικοπές επιδομάτων.
     Αυτή η τακτική δεν μπορεί άλλο να συνεχιστεί γι' αυτό και την καλούμε να μην προχωρήσει σε οποιαδήποτε άλλη βλαπτική μεταβολή εναντίον των συναδέλφων.
     Δηλώνουμε ότι είμαστε αλληλέγγυοι και στηρίζουμε αμέριστα τους συναδέλφους  διοικητικούς υπαλλήλους και συντασσόμαστε με τις όποιες αποφάσεις της Ένωσης - μέλους μας ΕΠΗΕΘΣΤΕ. Η Ομοσπονδία μας θα στηρίξει τον αγώνα τους με κάθε συνδικαλιστικό μέσο που διαθέτει, όποτε και όπως χρειαστεί
     Καλούμε τους συναδέλφους να αντισταθούν και να μην υποκύψουν στους τακτικισμούς και τις συνεχείς πιέσεις της εργοδοσίας.
      Το Διοικητικό Συμβούλιο
www.poeptym.gr
ΓΡΑΦΕΙΑ:
Βαλαωρίτου 9 Β
106 71 - ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 210 3244903
FAX: 210 3248838
© 2012 - 2017  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ & Μ.Μ.Ε.