ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ

                                  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ & Μ.Μ.Ε.
www.poeptym.gr
ΓΡΑΦΕΙΑ:
Βαλαωρίτου 9 Β
106 71 - ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 210 3244903
FAX: 210 3248838
© 2012 - 2017  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ & Μ.Μ.Ε.
Αθήνα, 7 Ιανουαρίου 2015


«Αγγελιοφόρος» και «Close Up» διακόπτουν την έκδοσή τους

      Μοναχικά γραφεία. Μισοσβησμένα φώτα. Άδειες οθόνες. Ακίνητα πλήκτρα. Λέξεις και εικόνες χωρίς εισιτήριο για το χάρτινο ταξίδι έως τα μάτια του αναγνώστη. Μικρές αγγελίες χωρίς αγοραστές, ενοικιαστές ή απελπισμένους ανέργους. Ταμειακές μηχανές δίχως φωνή και ήχους από κέρματα. Τηλεφωνικές συσκευές χωρίς ψιθύρους, εντολές και συνεννοήσεις.  Στο διαδίκτυο αναβοσβήνουν δύο ξεχασμένες διαφημίσεις τραπεζών σε κίτρινο και κόκκινο φόντο.

     Εδώ και μία εβδομάδα ο «Αγγελιοφόρος» έχει σφραγίσει την ύστατη πράξη της δραματικής πορείας του. Από τις 30 Δεκεμβρίου 2014 έχει εκκενώσει τη θέση που κατείχε επί 19 χρόνια στους πάγκους της Θεσσαλονίκης και στην «πασαρέλα» των περιπτέρων της Βόρειας Ελλάδας.
   
    Η ημερήσια και η κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας έχουν ανασταλεί επ΄ αόριστον, ενώ το lifestyle γυναικείο περιοδικό «Close Up», το πρώτο σε κυκλοφορία στη Βόρεια Ελλάδα, όπως αυτάρεσκα διαφημιζόταν, έχει διακόψει τη μηνιαία κυκλοφορία του. Στους τρεις ιστοτόπους της εταιρίας κείμενα, τίτλοι και φωτογραφίες αναδύουν οσμή μούχλας.Αναλυτικά στο https://agelioforum.wordpress.com/