ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ

                                  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ & Μ.Μ.Ε.
Α.Π.: 2598
Αθήνα, 28 Απριλίου 2017


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

     Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΠΤΥΜ, τιμώντας τους εργάτες, που την 1η Μάη πριν από 130 χρόνια έπεσαν νεκροί, διεκδικώντας ανθρώπινες συνθήκες εργασίες και αξιοπρεπή μεροκάματα, συμμετέχει στις πανελλαδικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται τη μέρα αυτή και καλεί όλους τους εργαζόμενους του χώρου να δώσουν το δυναμικό παρόν τους σε αυτές.
    Είναι πλέον αντιληπτό ότι η επίθεση στα εργασιακά κεκτημένα, όπως αυτή εκφράζεται μέσα από τα μνημόνια που επιβλήθηκαν στη χώρα, είναι μόνιμη και διαρκής. Οι εργαζόμενοι ζουν σε συνθήκες χειρότερες από αυτές των προηγούμενων γενεών, καθώς με την απειλή της ανεργίας - που καλπάζει τα τελευταία χρόνια - υποκύπτουν στις ορέξεις των εργοδοτών, για ολοένα και περισσότερο ευέλικτες μορφές απασχόλησης, με ουσιαστικά μηδαμινές απολαβές.
    Όλοι στην προσυγκέντρωση στις 10.30 στο Μουσείο και κατόπιν στις 11.00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος στην απεργιακή συγκέντρωση των συνδικάτων.
    Μαζί θα δώσουμε τον αγώνα μας ενάντια στο κεφάλαιο και την πλουτοκρατία, για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.
    Να είμαστε όλοι εκεί!


Το Διοικητικό Συμβούλιο
www.poeptym.gr
ΓΡΑΦΕΙΑ:
Βαλαωρίτου 9 Β
106 71 - ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 210 3244903
FAX: 210 3248838
© 2012 - 2019  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ & Μ.Μ.Ε.